Merrni Fuqi në Praktikën tuaj vetëm me Again

Një inovacion nga Pionerët në teknologjinë e depilimit

AGAIN prezanton platformën e lazerit më të shpejtë dhe me fuqi më të lartë për profesionistët për trajtimet e Depilimit me një tërësi aplikimesh në Mjekësinë Estetike.


Mos e Humbisni AGAIN për:

Zgjidhje 2 në 1:
Kombinim i shtuar i fuqisë ultra dhe Lazerit Alex të shpejtë së bashku me . Nd:YAG te pakrahasueshëm

Teknologjia Moveo:
Teknologjia ekskluzive e DEKA që në mënyrë drastike redukton reflektimin e energjisë nga lëkura. Efikasitet që nuk është parë më parë.

Për çfarë ka nevojë tregu:
Ky sistem fleksibel me dy gjatësi vale me një tërësi përmasash të spoteve, dritës dhe shkallës së përsëritjes, besueshmerisë, kosto efikasitetit dhe trajtimeve të shpejta, nga depilimi.përfun- dimtar & aplikimeve estetike shtesë.


FUQI - SHPEJTËSI - SIGURI

Again prezanton një sistem ekstremisht fleksibel me dy gjatësi vale i besueshëm dhe për trajtime kosto efektive.

Parametrat fleksibel të platformës janë pajisjet e duhura që i ofrojne rezultate të shkëlqyera për një tërësi aplikacionesh profesionistëve.


Sistem i burimeve të dyfishta:
Zgjerim i gamës për të gjitha trajtimet e mundshme

Alex (755 nm)
I vetmi efektiv në trajtimin e flokëve të hollë dhe të dobët.

Nd:YAG (1064 nm)
Depërton më thellë në lëkurë për të qenë efektiv në trajtimin vaskular (si fytyrë ashtu edhe këmbët).


Koka Standarde

• Më shumë se 11 koka të selektueshme

• Spote të ndryshme të disponueshme (2,5-3mm)

• Sistem i njohjes automatike të spoteve

• Kabëll ergonomik për pajisjen e ftohjes së ajrit

• E RE!! 30mmspot


Brenda Inovacionit Moveo

Moveo HR: Fokusohet në depilim
Teknologjia Moveo HR konsiston në një tërësi kalimesh përgjatë zonave të vogla të përcaktuara. Kjo shkakton ngrohje graduale dhe shkatërrim të flokëve të panevojshëm. Procedura është pa dhimbje dhe me 0 efekte anësore.


Moveo PL: Fokusohet në Lezionet e Pigmentauara
MOVEO PL e re indikohet për lëkurat e plakura dhe spotet nga dielli duke ngrohur gradualisht lezionet e pigmentuara. Rezultatet janë me një efikasitet dhe komfort ekselent, pa diskolorim ose hipopigmentim të lëkurës.

Moveo SR: Fokus në Rigjenerimin e lekurës Veprimi i kalimit të kontrolluar disa herë i MOVEO SR shkakton një rritje progresive të ngrohtësisë në nivelin e dermës, i cili stimulon një proces neokolagjenik.

Pa reflektim = 100% përthithje e energjisë

Aderimi total i pjesës së kokës në sipërfaqen që do të trajtohet rivendos shpërndarjen e energjisë duke marrë kështu 100% të energjisë që clirohet, që do të thotë se për të marrë të njëjtat rezultate kemi nevojë për fuqi më të ulët krahasuar me sistemet e tjera në treg.
100%Efikasitet maksimal në fuqi më të ulët = Siguri Totale

Emetimi kumulativ i lazerit jep sasi të energjisë në impulse me fuqi më të ulët që çon në eleminimin e qimeve në një mënyrë krejtësisht pa dhimbje për pacientin dhe pa efekte anësore të tilla si djegia ose çngjyrosja, madje edhe për tipin e lëkurës më të errët.

Para/Pas

NA KONTAKTONI