Gama e AKSESORËVE për SmartXide DOT/RF


HiScan DOT-RF

Hi-Scan DOT / RF kombinon avantazhin e trajtimeve mikroablative me lazer te fraksionuar me energjinë RF. Fuqia, distanca midis DOT, koha e DOT, niveli SmartStack, metodat e skanimit, forma dhe madhësia e zonës së trajtimit: këto janë parametrat që mund të rregullohen individualisht për të përshtatur saktësisht çdo trajtim në përputhje me nevojat e pacientit.


Koka e Lazerit kirurgjikal CO₂

Kokat kirurgjikale CO₂ janë në dispozicion për të gjitha modelet e Smartxide² dhe çmimi bazë i Smartxide² përfshin një pjesë të kokës midis atyre të paraqitura. Të gjitha pjesët e kokës SmartXide² përbëhen nga tre pjesë të ndryshme:
• një pjesë e jashtme qendrore (Trupi ),
• një pjesë e brendshme (Pjesa qendrore) dhe
• një pjesë distale (Ndarësi) e cila varet nga Grupi Qendror i zgjedhur.

NA KONTAKTONI