Gama e AKSESORËVE për Motus AY


Koka Moveo

Koka Moveo është krijuar për trajtime të shpejta dhe pa dhimbje për depilimin permanent me lazer Alexandrite. Koka Moveo po përfaqëson një koncept të ri në trajtimet e depilimit në një mënyrë më të sigurt dhe pa efekte anësore. Për më tepër, maja inovative e safirit zvogëlon humbjen e energjisë reflektuese (deri në 50%) të cilat janë të brendshme me funksionimin normal. Maja e safirit gjithmonë mirëmbahet në temperaturë të ulët për të rritur komoditetin e pacientit.


Syzet mbrojtëse

Të gjithë njerëzit, duke qëndruar në dhomën ku po funksionon lazeri, mund të ndikohen nga ekspozimi i rrezatimit me lazer. Për këtë arsye ata duhet të mbajnë syze sigurie. DEKA ofron me çdo sistem lazer syze specifike të sigurisë lazer të cilat janë të përshtatshme për gjatësinë e valës lazer, për fuqinë e lazerit dhe për mënyrat e funksionimit të lazerit. Të gjitha syzet janë në përputhje me normën e Komunitetit Evropian EN 207 e cila është më strikte se norma Amerikane ANSI Z 136 .



NA KONTAKTONI