Gama e AKSESORËVE të Luxea


LILAC -> Ftohja e pajisjes FT 48 mm x 13 mm me filtra të këmbyeshëm

Indikacionet për përdorim:
- Depilim i përhershëm
- Trajtimi i lezioneve vaskulare
- Trajtimi i lezioneve të pigmentuara
- Trajtimi i akneve
- Rigjenerim i lëkures
- Trajtimi i sëmundjes së thatësirës avulluese të syve (mosfunksionimi i gjëndrës meibomiane)a.


GENUS AX -> Ftohja e Pajisjes FT 48 mm x 13 mm me filtra të Integruar 400 nm

Indikacionet për përdorim:
- Trajtimi i lezioneve vaskulare


VIRIDIS -> Ftohja e Pajisjes FT 15 mm x 13 mm me filtra të integruar 500G

Indikacionet për përdorim:
- Depilim i përhershëm


LAZUR -> Ftohja e Pajisjes FT 48 mm x 13 mm me filtra të Integruar 400 nm

Indikacionet për përdorim:
Depilim i përhershëm
- Trajtimi i lezioneve të pigmentuara


RUBER -> Ftohja e Pajisjes FT 48 mm x 17 mm me filtra të integruar 550 nm

Indikacionet për përdorim:
- Trajtimi i akneve


SPARKS -> 1064 nm Nd: YAG LP Lazer me 2.5/4/6/10 mm madhësi rreze

Indikacionet për përdorim:
- Depilim i përhershëm (për të gjitha tipet e lëkurës)
- Trajtimi i lezioneve vaskulare
- Rigjenerim i lëkures
-Trajtimi i onikomikozës


INSIGHT -> Lazeri 1340 nm Nd:YAP me 400 DOT/cm2

Indikacionet për përdorim:
- Trajtimi i akneve
- Trajtimi për rrudhat e fytyrës


PRISMA -> 1064 nm & 532+1064 nm Q-switched Nd:YAG Lazer me 2x2/3x3 mm madhësi rrezëm

Indikacionet për përdorim:
- Trajtimi i lezioneve beninje të pigmentuara
- Heqja e tatuazheve


VIDID -> 810 nm Lazer Diodë me 10 x 12 mm rreze

Indikacionet për përdorim:
- Depilim i përhershëm
- Trajtimi i akneve


FLASH -> Dy gjatësi vale 532 nm dhe Nd: YAG

Indikacionet për përdorim:
- Trajtimi i lezioneve vaskulare
- Trajtimi i lezioneve të pigmentuara
- Trajtimi i Rosacea (skuqjes e fytyrës)


ERISE -> 2940 nm Er:YAG Lazer me 2/4/9 mm madhësi rreze

Indikacionet për përdorim:
- Prerja, heqja, avullimi, mpiksja dhe hemostaza e indeve të buta për kirurgji të përgjithshme në specialitete mjekësore duke përfshirë kirurgji plastike, mjekësi estetike, dermatologji dhe podiatri
- Trajtimi beninje i lezioneve kutane ,br> - Rigjenerimi i lëkurës fraksionale dhe tradicionale


SETIS -> Lazeri RF me maja të këmbyeshme

Indikacionet për përdorim:
- Trajtimi i Celulitit
- Rigjenerimi i lëkurës


NA KONTAKTONI