Excilite µ

Aksion Progresiv për Luftimin e Vitiligos dhe Psoriazis: Pa medikamente, Pa dhimbje dhe i Shpejtë

Excilite μ me burimin MEL@308nm (Monochromatic Excimer Light) ofron zgjidhjen ideale për kthimin e mirëqënies në vetëm disa seanca


Excilite μ - Një kombinim avantazhesh si për pacientët ashtu edhe për mjekët:

Një teknologji afatgjatë dhe e provuar klinikisht.
DEKA shpiku sistemin e parë MEL@308 nm në botë në 2001
Një gjatësi vale e sigurt që minimizon efektet anësore të tilla si eritema dhe djegiet duke përdorur selektivitetin e lartë prej gjatësise së valës 308 nm
Mban lëkurën e shëndetshme dhe të paprekur duke përzgjedhur filtra të veçantë që ndryshojnë dimensionin e zonës së rrezatimit
Trajtime në një kohë shumë të shpejtë falë kokës 30 cm²
Kosto e ulët e mirëmbajtjes falë burimit afatgjatë të llambës MEL@308 nm: mbi 5000 trajtime gjatë gjithë jetës

Avantazhet e Excilite μ

Excilite μ ndërthur avantazhet e fototerapisë tradicionale me dritat UV (sic janë NB UVB apo PUVA) dhe fototerapinë me lazer eximer.
Excilite μ mbron lëkurën e shëndetshme falë filtrave të saj të veçantë, minimizon efektet anësore si eritema dhe djegiet, nuk kërkon përdorimin e ilaçeve, procesi i ri-pigmentimit është më i shpejtë dhe efektiv në të gjitha zonat.

Excilite-μ në krahasim me Lazer Excimer

Ashtu si lazerat eksimer, Excilite-μ ka një emision monokromatik me të njëjtën gjatësi vale prej 308 nm dhe intensitet të lartë (50 mW/cm²). Sidoqoftë, krahasuar me lazerët, Excilite-μ ofron avantazhe të konsiderueshme si: zonat e trajtuara janë më të mëdha (madhësia e njollave 30 cm²), trajtimet janë më të shpejta dhe kostot e mirëmbajtjes janë shumë më të ulëta.

Gama e AksesorëveNA KONTAKTONI