DEKA laser Albania

Historia e DEKA Laser

I njëjti Shpirt Pionieri.
Që nga viti 1991

Për më shumë se 30 vjet DEKA ka inovuar botën me sisteme mjekësore të lazerit dhe terapi të reja. Përmirësimi i punës së mjekëve dhe mirëqenia e pacientëve të tyre është zotimi që themeluesit tanë vazhdojnë ta respektojnë, ashtu si në të shkuarën.NA KONTAKTONI