Luxea nga DEKA

Zgjidhja "Të gjitha-në-Një” për Mundësi të Pafundme

DEKA prezanton platformën e saj më të fundit multifunksionale: Luxea! Ky sistem i plotë, i përmirësuar dhe me shumë opsione, përfshin 11 pajisje lazeri me drite pulsuese që ofrojnë një gamë të gjerë të trajtimeve të lëkurës dhe bukurisë si: Lezione vaskulare, lezione të pigmentuara, akne, kundër-plakjes, trajtime për njollat dhe imperfeksionet e lëkurës, depilim si dhe heqja e tatuazheve.


Çelësi i Suksesit i Luxea:

Zgjidhja “Të gjitha në një”
Një platformë e vetme, e besueshme që ju ofron mundësi të pakufizuara të trajtimit në fushën e mjekësisë estetike dhe dermatologjisë me 3 teknologji të ndryshme, 10 pajisje dore, > 300 protokolle në dispozicion.

Tele-shërbim
Luxea është e pajisur me një sistem mirëmbajtjeje në distancë të bazuar në një infrastrukturë të certifikuar të sigurt të serverit dhe një softwer të përshtatur për lidhje. Kjo, bën të mundur jo - vetëm një telediagnoze të shpejtë por edhe një përditësim të lehtë dhe të shpejtë të softwer-it.

I thjeshtë për tu përdorur
Ekipi R&D i DEKA i ka dhënë Luxea-s një dizajn ergonomik, tërheqës që paraqet një strukturë kompakte me linja të pastra, moderne. Softueri i thjeshtë, miqësor për përdoruesit, vjen me një protokoll tutorial për të ndihmuar operatorët të kryejnë trajtimet siç duhet, që nga fillimi.


Revolucioni Luxea! Ajo çfarë pacientët tuaj dëshirojnë

Inovacioni teknologjik dhe përvoja e gjatë kanë rezultuar në një zgjidhje të thjeshtë por të mprehtë që ofron mundësi të pafundme. Një gamë e gjerë trajtimesh të sigurta dhe efektive, të përfshira në një sistem të vetëm. Një investim i vogël fillestar që mund të zgjerohet në mënyrë progresive, përmes modularitetit të Luxea, me qëllimin për t'iu përgjigjur sa më shpejt dhe në mënyrë efektive nevojave të reja të pacientëve.


Koka me Dritë Pulsuese. Esenca e Luxeas

Duke u mbështetur në përvojën e tij të gjatë në këtë fushë, DEKA ka zhvilluar një gjeneratë të re të pajisjeve me drite pulsi, të cilat ndryshojnë shumë si në pamje ashtu dhe në substancë, pikat e forta të tyre përfshijnë:
• Fuqi më te madhe, për trajtim më të shpejtë dhe më efektiv;
• Ftohje te përmirësuar dhe optimale, për siguri më të madhe dhe rehati të përmirësuar të pacientit;
• Lehtësi dhe ergonomi e përmirësuar, për rehati më të madhe të operatorëve.


Koka Lazer. Masë e Vogël, Performancë e Shkëlqyer

Studimi inxhinierik i DEKA ka bërë të mundur zvogëlimin e burimeve të lazerit duke siguruar trajtim me performancë të lartë të lezioneve vaskulare dhe të pigmentuara të lëkurës, përtëritje të pas ablacionit ose jo lekures , heqjen e tatuazheve, heqjen e qimeve "me lëvizje", dhe shumë më tepër. Koka Lazer Luxea është e thjshtë për t'u përdorur, ka peshë të lehtë kjo lehtëson funksionimin dhe zvogëlon lodhjen. Kokat Sparks, Insight dhe Vivid me ftohje të integruar ofrojnë siguri dhe rehati më të madhe në trajtim, si dhe garantojnë rezultate të shkëlqyera.


Koka RF. Celuliti dhe Ripërtëritja e Lëkurës së Plakur

Koka Setis vjen me 5 këshilla të ndryshme me një sensor të integruar të temperaturës. Ky sistem optimal i përshtatet nevojave të cdo pacienti , duke trajtuar efektet e tmerrshme të celulitit dhe lëkurës së varur.


Para/Pas


Gama e Aksesorëve


NA KONTAKTONI