Minisilk FT

Pulsi i Duhur Për Çdo Qendër Mjeksore-Estetike.

Performance e lartë, teknologjia e sigurt dhe shpenzimet modeste e bëjnë Minisilk FT instrumentin ideal për pëmbushjen e nevojave të pacientëve, duke filluar që nga depilimi permanent e deri tek ripërtëritja e lëkurës.


Pikat e forta:

• Trajtime me intensitet më të madh pa dëme termike falë pulsit të fraksionuar
• 5 filtra të këmbyeshëm me spektër të ndryshëm emetimi në 2 madhësi të ndryshme të rrezes për të rregulluar emetimin bazuar në nevojat e pacientit
• Nivele të rregullueshme për sistemin e integruar të ftohjes së lëkurës
• Teknologji kompakte dhe e lehtë
• Matës i inkorporuar i energjisë

Pulsi i Fraksionuar: Një Siguri e Garantuar

Pulsi Minisilk FT mund të ndahet në tre pulse, një tipar që e bën këtë teknologji ideale për depilimin e përhershëm ose te njollave në lëkurat e errëta. Pulset e fraksionuara bëjnë të mundur përdorimin e rrjedhjeve shumë më të larta duke mbrojtur kështu lëkurën.Filtra të këmbyeshem

Koka FT e dritës pulsante përmban 5 filtra të këmbyeshëm (500, 520, 550, 600, 650 nm) që mund të ndizen thjesht në vetëm disa sekonda pa ndryshuar kokën.
Secili filtër është i disponueshëm në 2 madhësi të ndryshme të rrezeve.Matësi i energjisë

Matësi i inkorporuar i energjisë monitoron vazhdimisht numrin e impulseve të emetuara, efektivitetin real të secilit impuls dhe funksionimin korrekt të kokës. DEKA është një nga kompanitë e pakta në treg që mund të garantojë sasinë dhe cilësinë e impulseve që është jashtëzakonisht e dobishme në praktikën e përditshmePara/PasGama e AksesorëveNA KONTAKTONI