Motus AY

Një hap drejt së ardhmes për depilimin permanent dhe trajtimet vaskulare për të gjitha llojet e lëkurës

Motus AY është sistemi i ri që DEKA ka zhvilluar për të përfunduar lazer Motus AX Alexandrite. Një sistem pa konkurrent, i pajisur me një burim lazer Nd: YAG, me të gjitha përfitimet dhe pa disavantazhet e lazerit Alexandrite.


Motus Ay është:

Efikas dhe i sigurt për të gjithë llojet e lëkurës (I deri në VI)

Të gjitha zgjidhjet në një për cdo aplikim në Mjeksinë Estetike.

I Shpejtë dhe pa efekte anësore falë Teknologjisë Moveo.

I thjeshtë dhe lehtësisht i manovrueshëm


Sistem i burimeve të dyfishta:
Zgjerim i gamës për të gjitha trajtimet e mundshme

Alex (755 nm)
E vetmja gjatësi vale që është efektive në trajtimin e qimes së hollë dhe të dobët.

Nd:YAG (1064 nm)
Depërton thellë brenda lëkurës për të qenë efektive në trajtimin vaskular, jo vetëm për fytyrën, por edhe për këmbët, ku enët e gjakut janë më të vështira për t'u arritur.


Koka Moveo - E disponueshme për Alex dhe Nd: YAG

Koka Moveo me majën e safirit, e dizenjuar nga R&D e DEKA-se, është aplikim në lëkurë që dëmton rrënjën e qimeve me anë të lazerit. Teknologjia Moveo përdor lëvizje të thjeshta, madje edhe mbi zona të veçanta, duke hequr qimet e padëshiruara; kjo për shkak të madhësisë së saj 20 mm safir. Procedura vazhdon nëpër zona të vogla duke shkaktuar ngrohje graduale të pjesëve vitale të qimeve që çojnë në shkatërrimin e tyre në një mënyrë që është tërësisht pa dhimbje për pacientin dhe pa efekte anësore si djegia ose zbardhja.


Pa reflektim = 100% përthithje e energjisë

Aderimi total i pjesës së kokës në sipërfaqen që do të trajtohet rivendos shpërndarjen e energjisë duke marrë kështu 100% të energjisë që clirohet, që do të thotë se për të marrë të njëjtat rezultate kemi nevojë për fuqi më të ulët krahasuar me sistemet e tjera në treg.
100%Efikasitet maksimal në fuqi më të ulët = Siguri Totale

Emetimi kumulativ i lazerit jep sasi të energjisë në impulse me fuqi më të ulët që çon në eleminimin e qimeve në një mënyrë krejtësisht pa dhimbje për pacientin dhe pa efekte anësore të tilla si djegia ose çngjyrosja, madje edhe për tipin e lëkurës më të errët.

Moveo PL: Koka e re Moveo për Qukat/Lezionet e pigmentuara te lëkurës

DEKA prezanton kokën e re të Moveo PL, e cila zgjeron avantazhet e teknologjisë Moveo në trajtimin e lezioneve beninje të pigmentuar. Kjo kokë e re prej 7 mm lejon të trajtoni njollat e lëkurës duke ngrohur në mënyrë progresive lezionin. Krahasuar me teknikën tradicionale “të vetme të njollave”, koka Moveo PL siguron një efikasitet të shkëlqyer pa shkaktuar zbardhje ose hipopigmentim, të cilat janë shumë të zakonshme, veçanërisht në lëkurën me pigmentim difuz. Edhe një herë, falë teknologjisë Moveo, pacientët mund të përfitojnë nga një trajtim pa dhimbje, i sigurt dhe efektiv.Para/Pas

Gama e AksesorëveNA KONTAKTONI