Rreth DEKA Laser

Kreu Rreth nesh

Historia e DEKA Laser

I njëjti Shpirt Pionieri. Që nga viti 1991

Për më shumë se 30 vjet DEKA ka inovuar botën me sisteme mjekësore të lazerit dhe terapi të reja. Përmirësimi i punës së mjekëve dhe mirëqenia e pacientëve të tyre është zotimi që themeluesit tanë vazhdojnë ta respektojnë, ashtu si në të shkuarën.

Historia jonë fillon në fillim të viteve 90. Eshtë historia e tre dekadave të eksperimentimit dhe inovacionit, që përfshin njerëz, studiues dhe zbulime shkencore që kanë krijuar përfitime të vërteta për mjekët dhe pacientët në të gjithë botën.

DEKA si një epiqendër e gjallë

E pranishme në më shumë se 120 vende , DEKA ka qenë gjithmonë një epiqendër e inovacionit për të gjithë sektorin global mjekësor: aplikime dhe sisteme të padëgjuara për mjekësinë, kirurgjinë dhe dermatologjinë estetike, që kanë hapur horizonte të reja të kujdesit , që marrin formë çdo ditë në laboratorët tanë .

Sepse mjekët janë ambasadorët tanë

Mjekët dhe kirurgët janë ambasadorët tanë të markës së parë, si dhe burimi ynë kryesor i frymëzimit dhe evolucionit.
Ato na ndihmojnë të imagjinojmë dhe përmirësojmë të ardhmen e tyre.
Kjo është arsyeja pse ne kemi një histori të gjatë bashkëpunimi me profesionistë prestigjiozë dhe u kushtojmë ngjarje,
aplikacione, ndihmë dhe burime ekskluzive mjekëve.


Zbuloni të shkuarën

1990-95

Zhvillimi i sistemeve lazer CO₂ për gjinekologji - Lazeri i parë me impuls të shkurtër Nd: YAG

1995-2000

Lazeri i parë me impuls të gjatë Nd: YAG - Patentë e sistemit të parë lazer për Laserlipolysis (SmartLipo®)

2000-95

Patenta e teknologjisë së dritës impulsive IPL (Photosilk) - Lancimi i burimit të parë MEL @ 308 nm (Excilite)

2005-10

Lazeri i parë fraksionar CO₂ (DOT Therapy and Madonna Lift) - Fillimi i trajtimit të parë vaginal CO₂ (MonaLisa Touch®)

2010-15

Moveo Technology: lazer i parë me shumëkalime Alex për heqjen e qimeve

2015-20

Lancimi i Coolwaves®: mikrovalë e parë për konturimin e trupit (Onda) - Lancimi i RF vaginale me një përdorim-handpiece

Aftësia e Lindur e DEKA-s

Para Inteligjencës Artificiale ne përdornim Aftësinë e Lindur

Aftësia e Lindur është përgjigjja e DEKA-s për ballafaqimin midis njeriut dhe makinës, midis botës dixhitale dhe botës fizike, dhe midis prirjes për shpejtësi dhe nevojës për aftësi manuale. Ndërsa e gjithë bota po flet për teknologji në zhvillim - të tilla si Mësimi Makiner dhe Inteligjenca Artificiale - ne, me një përzierje pritjeje dhe dridhjeje, po dekodojmë të ardhmen dhe të tashmen me Aftësinë tonë të Lindur, të ndërtuar nga përzierja solide e përvojës, aftësive dhe talent që përshkojnë vetë natyrën tonë; një përzierje e besueshme që është e vështirë të replikohet në botë dhe kontekste të tjera. Me Aftësinë e Lindur ne kemi qenë duke punuar për dekada për të mbështetur mjekun dhe reputacionin e tij, duke e bërë jetën më të lehtë për mjekët dhe pacientët në të gjithë botën me performancë të lartë, zgjidhje efikase dhe të sigurta. Para AI-së ne përdorim IA, Aftësinë tonë njerëzore të Lindur.

Fertilizimi i Kryqëzuar

Aftësia e Si pjesë e ekosistemit El.En , një grup i kompanive aktive që nga viti 1981 në fushën e lazerëve për mjekësor, industrisë dhe restaurimeve konservative, DEKA përthith njohuri nga fusha të ndryshme në drejtim të inovacionit, eficencës dhe optimizimit të projekteve. Hibridizimi i njohurive nga një segment industrial tek një tjetër shton avantazhett konkurruese. Dinamikat e fertilizimit kryq stimulojnë idetë e reja dhe lejon shkëmbimin e vazhdueshëm të aftësive dhe përqasjeve të ndryshme, kështu që mundëson zbulimin e mundësive të reja përtej praktikës tonë të përditshme.

Aftësia e Me të njëjtin bashkëpunim dhe përqasje inovative të hapur si Grupi El.En të cilit i përkasin përkasin produktet e DEKA me teknologjitë e tyre dhe njohuritë multidisiplinare me burime inovative lazerit dhe sisteme për sektorin mjekësor, dhe përgjatë viteve është bërë një pikë reference për shkollat dhe kërkimet shkencore, të cilët gjithnjë janë përfshirë në studime klinike dhe në projekte nacionale dhe internacionale.


NA KONTAKTONI