Humbje në Peshë pa Palestër?

Humbje e Dhjamit pa Sforco me anë të
Stimulimit Neuromuskular

Një fushë elektromagnetike që bashkëvepron me indet muskulore duke shkaktuar tkurrje. Schwarzy vepron në zona të ndryshme të trupit dhe në disa seanca zvogëlon dhjamin e lokalizuar, tonifikon dhe shton volumin e muskujve, si dhe përmirëson aspektin postural.


Me Schwarzy Përfitoni Shpejt:

Stimulim supramaksimal ne thellësi i muskujve duke përfshirë një përgjigje metabolike të fortë dhe reduktim të dhjamit (intensitet 2.5 tesla).
Efektiv në pjesë të ndryshme të trupit (vithe, abdomen, ije, këmbë, krahë) pa përfshirje dermo-epidermike.
Reduktim i faktorëve të riskut e lidhur me pre-obezitetin ose obezitetin abdominal.
Komfort maksimal dhe procedurë komplet pa dhimbje.
Protokolle të paravendosur dhe të tolerueshëm.
E lehtë në përdorim dhe një teknologji “pa pilot”.

Një Stimulim i Fortë që Shton përfitimet e Fuqishme

Qëllimi i aktivitetit stimulues supramaksimal të muskujve është për të përmirësuar tonifikimin dhe për të shkaktuar një reaksion metabolik të fortë që përfshin një reduktim të dhjamit. Reduktimi i dhjamit mund të sjellë shumë përfitime dhe ulje të risqeve shëndetsore si diabeti tip 2, presioni i lartë i gjakut, sëmundje të zemrës, trombozat dhe problemet e shtatzanisë. Schwarzy punon në pjesë të ndryshme të trupit me dy koka efekive për abdomen, vithe, ije, këmbë, krahë.

FMS
(Stimulim Manjetik i Fokusuar)

Një tekonologji që ofron:

Kontraksione Supramaksimale për Stimulim Muskular në thellësi.
Lipolizë Intensive në qelizat dhjamore.
Apoptozë si pasojë e dëmtimit të adipociteve që jep një reduktim të dëshiruar të dhjamit.
Hollim i Muskujve për shkak të stresit nga goditja e shpejtë e nervave dhe kontraksioneve të fibrave.

Para/Pas

NA KONTAKTONI