SmartLipo

Impulsi dhe Gjatësia e Valës: Sinergji Perfekte për Laserlipolysis®


DEKA është kompania e parë në botë që ka shpikur një metodë inovative për heqjen e depozitave të lokalizuara të dhjamit: Laserlipolisi®. Përmes shfrytëzimit të një gjatësi vale specifike 1064 nm dhe një forme ekskluzive impulsi, DEKA ka përsosur një trajtim me lazer minimalisht invaziv që dallon nga pjesa tjetër. Kjo arritje e pashembullt buron nga mbi dhjetë vjet kërkime, botime dhe studime rastesh.

Laserlipolysis® funksionon për trajtimin e depozitave të lokalizuara të dhjamit në zona specifike të trupit dhe është jashtëzakonisht efektive në zonat ku dieta dhe ushtrimet fizike nuk arrijnë të japin rezultate pozitive. Madje është e mundur të trajtohen zonat më delikate për të cilat normalisht nuk rekomandohet liposuksioni tradicional, siç janë qepallat e poshtme, faqet, mjekra e dyfishtë, krahët, kofshët e brendshme, gjunjët, shpina, pjesa e sipërme e barkut.

Gama e AksesorëveNA KONTAKTONI