Kreu Produktet SmartXide² V²LR


SmartXide² me Konfigurim V²LR

Sinergjia e përsosur e lazerit fraksional CO2 për trajtimin MonaLisa Touch®

Karakteristikat unike dhe ekskluzive të SmartXide² V²LR e bëjnë atë zgjidhjen optimale për GSM (Sindroma gjenitourinare e menopauzës) dhe operacionet gjenitale (të tilla si labioplastika, riformimi i vaginës dhe e klitoritit)


Karakteristikat Unike:

Ndërveprim perfekt Lazer-Inde
Një impuls ekskluziv (D-Pulse) siguron efektivitet maksimal pa asnjë efekt anësor.

Trajtim i shpejtë dhe pa dhimbjem
Energjia e lazerit në muret e vaginës sigurohet në një mënyrë fraksionale (Terapia DOT): vetëm një përqindje e vogël e indeve vaginale ndikohet drejtpërdrejt nga lazeri.

Përshtatshmëri maksimale e pacientit
Disponueshmëri e llojeve të ndryshme të sondave për të adresuar nevojat specifike klinike dhe / ose anatomike të pacientëve individualisht. Sondë 360 ° përdorimi i vetëm në dispozicion.SmartXide² V²LR

Multifunksional

I fuqishëm

Multi-burime


Karakteristikat unike dhe ekskluzive SmartXide² V²LR e bëjnë atë zgjidhjen optimale për trajtim efektiv dhe pa dhimbje të vaginitit atrofik pa efekte anësore, si dhe për gjendje të tjera siç ështe mosmbajtja e lehtë e urinës ose probleme të tjera seksuale në lidhje me post-lindjen (MonaLisa Touch)

Terapia DOT - Evolucioni i Lazerit Fraksionar

Veprimi i butë i lazerit fraksionar CO2 SmartXide² i përdorur në Terapinë DOT zbaton energjinë e lazerit në muret e vaginës në një mënyrë jo të vazhdueshme., Në pika të vogla 200 mikronë. Kjo do të thotë që vetëm një përqindje e vogël e indeve vaginale ndikohet drejtpërdrejt nga lazeri. Kjo është kritike për arritjen e mekanizmit të duhur të stimulimit dhe rigjenerimit të indeve pa efekte anësore dhe as dhimbje për pacientin gjatë dhe pas trajtimit.D-PULS - Forma Specifike e Pulsit për Mukozën Vaginale

D-Pulse është një formë ekskluzive impulsi, e krijuar nga DEKA posaçërisht për trajtimin MonaLisa Touch®, duke siguruar kështu efektivitetin maksimal (duke përdorur thellësinë e duhur të depërtimit) pa ndonjë efekt anësor (kontrolli i efektit termik).HiScan - Sistemi i skanimit që siguron shpejtësinë dhe përsëritjen e trajtimit

MonaLisa Touch® i kërkon sistemit të skanerit HiScan V²LR ti jap energji të fraksionuar me lazer mukozës vaginale. Një gamë e gjerë e sondave qe disifektohen ne autoklave janë në dispozicion për të kryer procedurën. Tani është në dispozicion edhe versioni me përdorim të vetëm të sondës 360 °.Thjesht duke ndryshuar sondën, skaneri HiScan V2LR mund të përshtatet lehtësisht për të gjitha nevojat e pacientëve.PARA & PAS

Klikoni më poshtë për të parë fotot para dhe pas të pacientëve me rezultate pozitive duke përdorur SmartXide² V²LRGama e AksesorëveSmartxide² - Një sistem multidisiplina

Smartxide² V²LR është në përputhje me aksesorët opsionalë si dy lazer Diodë, tre skanues të ndryshëm për aplikime kirurgjikale dhe shumë koka të tjera. Këto opsionale e bëjnë SmartXide² po aq të përshtatshëm për përdorim në shumë fusha mjekësore: Dermatologji dhe Estetikë, Trajtimi MonaLisa Touch® dhe Kirurgji V²LR (Riparimi i Laserit Vulvo-Vaginal), Kirurgji (ORL, Gjinekologji dhe Shërim plagësh)


NA KONTAKTONI