Kreu Produktet SmartXide Touch V²LR

SmartXide Touch me Konfigurim V²LR

Lazer i avancuar CO₂ i dizejnuar vecanërisht për trajtimin MonaLisa Touch®

SmartXide Touch V²LR ofron trajtimin më të fundit me lazer për procedurën MonaLisa Touch® dhe kirurgjinë gjenitale femërore kozmetike / funksionale. Për të kryer këto procedura inovative, DEKA ka krijuar një burim të ri radiofrekuence lazeri CO2, duke shfaqur teknologjinë patente PSD® (Pulse Shape Design). Kjo gjeneron pulsin e vetëm të krijuar posaçërisht për trajtimin e mukozës gjenitale: D-Pulse ose DEKAPulse.


Pse duhet të zgjedhësh SmartXide Touch V²LR:

Ndërveprim perfekt Lazer-Inde
Një impuls ekskluziv (D-Pulse) siguron efektivitet maksimal pa asnjë efekt anësor.

Trajtim i shpejtë dhe pa dhimbjem
Energjia e lazerit në muret e vaginës sigurohet në një mënyrë fraksionale (Terapia DOT): vetëm një përqindje e vogël e indeve vaginale ndikohet drejtpërdrejt nga lazeri.

Përshtatshmëri maksimale e pacientit
Disponueshmëri e llojeve të ndryshme të sondave për të adresuar nevojat specifike klinike dhe / ose anatomike të pacientëve individualisht. Sondë 360 ° përdorimi i vetëm në dispozicion.


Trajtimi MonaLisa Touch®

I vetmi trajtim me lazer i njohur nga Komuniteti Shkencor Ndërkombëtar

Procedura MonaLisa Touch® konsiston në trajtimin e:

-Sindromës gjenitourinar të Menopauzës

Thatësi vaginale
Dispareunia
Vulvodini
Kruarje
Inkontinencë urinare

-Simptomave e Hipoestrogjenizmit Post Partum


HiScan - Sistemi i skanimit që siguron shpejtësinë dhe përsëritjen e trajtimit

MonaLisa Touch® i kërkon sistemit të skanerit HiScan V²LR ti jap energji të fraksionuar me lazer mukozës vaginale. Një gamë e gjerë e sondave qe disifektohen ne autoklave janë në dispozicion për të kryer procedurën. Tani është në dispozicion edhe versioni me përdorim të vetëm të sondës 360 °.Thjesht duke ndryshuar sondën, skaneri HiScan V2LR mund të përshtatet lehtësisht për të gjitha nevojat e pacientëve.
D-PULS - Forma Specifike e Pulsit për Mukozën Vaginale

D-Pulse është një formë ekskluzive impulsi, e krijuar nga DEKA posaçërisht për trajtimin MonaLisa Touch®, duke siguruar kështu efektivitetin maksimal (duke përdorur thellësinë e duhur të depërtimit) pa ndonjë efekt anësor (kontrolli i efektit termik).

D-PULS konsiston në:

- një pjesë fillestare me fuqi konstante të pikut të lartë për heqjen e shpejtë sipërfaqësore pa dhimbje të mukozës epiteliale atrofike;
-një pjesë e dytë e ndryshueshme, me fuqi më të ulët të pikut dhe kohë më të gjata të emetimit, që lejon që energjia e lazerit të depërtojë në mukozën dhe ta stimulojë atë siç duhet në thellësi.RF Touch: Trajtimet Evoluojnë Shpejt

DEKA ka prezantuar kokën e re me përdorim të vetëm RF Touch, me një burim radio-frekuencash bipolare (dhe rrjedhimisht më të sigurt) të lidhur direkt me pajisjen e lazerit, duke siguruar një mundësi unike të tregut për të ofruar një trajtim sinergjik për shëndetin intim të pacientëve. Seancat me MonaLisa Touch® (të cilat ndryshojnë në numër në varësi të kushteve të mukozës vaginale) përgatisin indin, e hidratojnë atë duke bërë që trajtimi RF të jetë sa më efektiv dhe i sigurt.PARA & PAS

Klikoni më poshtë për të parë fotot para dhe pas të pacientëve me rezultate pozitive duke përdorur SmartXide Touch V²LRGama e AksesorëveSmartXide Touch: Trajtimi DOT/RF

SmartXide Touch V²LR mund të integrojë skanerin opsional HiScan DOT / RF për trajtime në Mjekësinë Estetike dhe Kirurgjinë Dermatologjike


NA KONTAKTONI