Gama e AKSESORËVE për Synchro FT


Koka Nd:YAG

Synchro FT është i pajisur me 4 koka për madhësi të ndryshme të rrezes: 5,0 mm, 7,0 mm, 10 mm dhe 12 mm. Të gjitha kokat kanë 2 teknologji të rëndësishme të integruara: · "Teknologjia e emetimit të rrjedhës së sipërme të kapelës" (Top-Hat Technology) e cila garanton rrjedhshmëri uniforme në të gjithë zonën e pikës dhe "Sistemi Automatik i Njohjes së Madhësisë së Rrezes" i cili lejon Synchro FT të njohë kokën dhe të tregojë panelin e duhur të kontrollit.
Secila kokë për tu njohur duhet të lidhet me lidhësin e fibrës dhe me pjesën elektronike. Madhësia e spotit në kokën e detektuar shfaqet në anën e majtë të ekranit. Secila kokë duhet të lidhet me lidhësin e fibrës dhe me pjesën elektronike për njohjen e saj.


Koka FT me Dritë Pulsante

Koka FT është krejtësisht e ndryshme nga kokat e tjera UPL DEKA. Dallimi është forma e llambës: në këtë rast është lineare dhe jo në formë U. Avantazhi kryesor është se ju lehtë mund të ndryshoni filtrin pa hequr kokën (filtrin e lëvizshëm me lidhje magnetike). Nga ana tjetër, "jetëgjatësia " e kokës është më e shkurtër me afro 30,000 goditje (shots).


Fibër optike e përforcuar 600µm

Fibra optike speciale 600µm i jep energji lazerit nga Synchro FT tek koka dhe është e përbërë nga elementi i silicit. Si rrjedhojë kjo e bën fibrën të brishtë, ndaj ajo mbrohet me një mbulesë të përforcuar fort në të gjithë gjatësinë e saj në mënyrë që të shmanget çdo dëmtim. Në fund të të dy anëve të fibrave ka dy lidhje SMA. Këto përdoren për të rregulluar skajet e fibrave në pjesën e hapur midis lazerit Synchro FT dhe kokës.


Koka për ftohjen e lëkurës

Koka për ftohjen e lëkurës është një pajisje ftohëse e kontaktit me lekurën e cila përdor teknologjinë peltier për të qetësuar lëkurën që po trajtohet nga impulsi i lazerit (para dhe pas ndezjes së lazerit). Fuqia ftohëse varion nga 4 ° C deri në 18 ° C dhe mund të rregullohet nga menyja e panelit të kontrollit Nd: YAG. Në këtë mënyrë, lëkura mbrohet më mirë gjatë trajtimit, duke parandaluar efekte anësore të rëndësishme. Kjo kokë ka një formë ergonomike dhe që mund të futet dhe fiksohet brenda lazerit. Në këtë mënyrë, mjeku mund të menaxhojë lehtësisht një pajisje të vetme e cila jep energji lazer dhe qetëson lëkurën.


Koka përshtatëse për Lidhjen SmartCryo

Një përshtatës i dytë opsional sugjerohet për të gjithë praktikuesit që preferojnë të përdorin një sistem të jashtëm të ftohjes së ajrit. Koka ka një sistem tubacionesh që sjell ajrin nga sistemi i ftohjes SmartCryo në zonën e trajtimit.


SmartCryo 6

Trajtimet depiluese dhe ato vaskulare kërkojnë ftohje efektive të lëkurës në mënyrë që të kufizojnë dëmtimin e strukturave më të thella dhe të mbrojnë epidermën nga efektet e pafavorshme të nxehtësisë. Smart Cryo është një gjenerator i fuqishëm i ajrit të ftohtë që siguron ftohje intensive të lokalizuar të lëkurës pa asnjë kontakt.


Syzet mbrojtëse

Të gjithë njerëzit, duke qëndruar në dhomën ku po funksionon lazeri, mund të ndikohen nga ekspozimi i rrezatimit me lazer. Për këtë arsye ata duhet të mbajnë syze sigurie. DEKA ofron me çdo sistem lazer syze specifike të sigurisë lazer të cilat janë të përshtatshme për gjatësinë e valës lazer, për fuqinë e lazerit dhe për mënyrat e funksionimit të lazerit. Të gjitha syzet janë në përputhje me normën e Komunitetit Evropian EN 207 e cila është më strikte se norma Amerikane ANSI Z 136.NA KONTAKTONI

Copyright © All rights reserved | DEKA LASER ALBANIA