Gama e AKSESORËVE për SmartXide Touch V²LR


HiScan V2LR - Paketa MonaLisa

MonaLisa Touch® kërkon sistemin skaner HiScan V2LR për të dhënë energji lazeri të fraksionuar në mukozën e vaginës. Skaneri vjen me dy sonda të autoklavueshme për të kryer dy procedura të ndryshme: një sondë 360 ° për trajtimet MonaLisa Touch dhe një sondë Vulvar për trajtimet e vulvës.


MonaLisa Touch 90°

Sistemi i skanerit HiScan V2LR gjithashtu mund të integrojë dy sonda opsionale 90 ° (16 mm dhe 23 mm) për trajtimet e inkontiniencës. Të dy janë të autoklavueshëm.


MonaLisa Touch - 360° me një përdorim

Sistemi i skanerit HiScan V2LR mund të integrojë gjithashtu një sondë 360 ° për përdorim të vetëm për procedurat MonaLisa Touch®.


RF Touch

DEKA ka prezantuar kokën e re RF Touch me një përdorim të vetëm, me një burim radio-frekuence bipolar (dhe për këtë arsye më të sigurt), për terheqjen e vagjinës; duke siguruar një mundësi unike të tregut për të ofruar një trajtim sinergjik për shëndetin intim të pacienteve.


Koka e Lazerit kirurgjikal CO₂

Kokat kirurgjikale CO₂ janë në dispozicion për të gjitha modelet e Smartxide² dhe çmimi bazë i Smartxide² përfshin një pjesë të kokës midis atyre të paraqitura. Të gjitha pjesët e kokës SmartXide² përbëhen nga tre pjesë të ndryshme:
• një pjesë e jashtme qendrore (Trupi ),
• një pjesë e brendshme (Pjesa qendrore) dhe
• një pjesë distale (Ndarësi) e cila varet nga Grupi Qendror i zgjedhur.NA KONTAKTONI