Merrni Fuqi në Praktikën tuaj vetëm me Again - Një inovacion nga Pionerët në teknologjinë e depilimit.

Pajisja më e re që Deka Albania sjell në Shqipëri me një performancë e paarritshme për Depilim & pjesën me të madhe të Aplikimeve Estetike. AGAIN spikat në Estetikë dhe Dermatologji. Ai prezanton platformën e lazerit më të shpejtë dhe me fuqi më të lartë për profesionistët për trajtimet e Depilimit me një tërësi aplikimesh në Mjekësinë Estetike. Ajo është e krijuar me dy gjatësi valësh komplementare, 755 nm Aleksandrite (e vetmja efektive për flokët e hollë dhe bjonde) + 1064 nm Nd:YAG, që penetron më thellë në lëkurë për rezultate më të mira.

AGAIN siguron:

 • efektivitet

 • shpejtësi

 • siguri

 • thjeshtësi

    

Me Again ju përfitoni Shpejtë:

 • Depilim

 • Trajtime vaskulare

 • Lezione të pigmentuara beninje

 • Rigjenerim joablativ i lekurës

 • Venat e këmbëve Pseudofolikulit i mjekrës

 • Onikomykoze

 

Mos e Humbisni AGAIN për tre arsye:

  

Zgjidhje 2 në 1


Kombinim i shtuar i fuqisë ultra dhe Lazerit Alex të shpejtë së bashku me Nd:YAG te pakrahasueshëm

Teknologjia Moveo

Teknologjia ekskluzive e DEKA që në mënyrë drastike redukton reflektimin e energjisë nga lëkura. Efikasitet që nuk është parë më parë.

Për çfarë ka nevojë tregu

Ky sistem fleksibel me dy gjatësi vale me një tërësi përmasash të spoteve, dritës dhe shkallës së përsëritjes, besueshmerisë, kosto efikasitetit dhe trajtimeve të shpejta, nga depilimi përfundimtar & aplikimeve estetike shtesë.

AGAIN prezanton një sistem ekstremisht fleksibel me dy gjatësi vale i besueshëm dhe për trajtime kosto efektive. Parametrat fleksibel të platformës janë pajisjet e duhura që i ofrojne rezultate të shkëlqyera për një tërësi aplikacionesh profesionistëve. Again siguron një ROI ekselent dhe kosto te ulët për pronarët.

 

KOMBINIMI PERFEKT

   

Fuqia e AGAIN

 • Teknologji lazeri me fuqi të lartë - fleksibilitet me një tërësi përmasash të spoteve, fluks dhe shkallë përsëritje për trajtime të shpejta dhe efektive.

 • Vend pune modern 2 në 1 - performim i aplikacioneve estetike më të kërkuara (depilim, lezione vaskulare dhe spote të lëkurës, foto rigjenerim jo ablative).

 • E përshtatshme për të gjithë llojet e punës

 • Shpejtësi, siguri & pa dhimbje me kokën Moveo.

 • Ndryshim i menjëhershëm midis gjatësive të valëve dhe trajtime të ndryshme në një seancë të vetme.

 • Nohuri perfekte me database të protokolleve në pajisje për të gjithë llojet e flokëve, fototipet & trajtimet

 • Kosto mirëmbajtje e ulët

Historia e DEKA Laser

I njëjti Shpirt Pionieri.
Që nga viti 1991

Për më shumë se 30 vjet DEKA ka inovuar botën me sisteme mjekësore të lazerit dhe terapi të reja. Përmirësimi i punës së mjekëve dhe mirëqenia e pacientëve të tyre është zotimi që themeluesit tanë vazhdojnë ta respektojnë, ashtu si në të shkuarën.NA KONTAKTONI