Qëndron në krye për

Siguri dhe efikasitet në Trajtimet Vaskulare


DenaVe ka:

Laser me teknologji të lartë 585 nm
Teknologjia FSOPS e bën DenaVe me 'standardin e artë' për trajtimin e lezioneve vaskulare duke shmangur problemet e teknologjisë së bojës pulsuese (materiale shpenzuese dhe mirëmbajtje të lartë, kohë ngrohjeje etj.)
Rehati maksimale për pacientin
DenaVe siguron asnjë efekt anësor përfshirë purpurën dhe joproduktive minimale.
Precizion i lartë dhe lehtësi në përdorim
DenaVe jep energji të lartë në një mënyrë shumë selektive, duke prodhuar dëme minimale epidermale.


OPTISCAN TM
Një Skaner unik i integruar për të shpejtuar dhe maksimizuar saktësinë

Teknologjia e skanerit OptiScan lejon trajtimin e zonave të mëdha në një mënyrë shumë precize, të sigurt dhe të shpejtë. Parametrat e zgjedhshëm të skanerit u sigurojnë përdoruesve menaxhim optimal të shpërndarjes së nxehtësisë me lazer për çdo trajtim specifik. Saktësia e skanerit siguron rezultate të sakta dhe homogjene ndërsa kufizon nxehtësinë e panevojshme në zonat e paprekura për një personalizim të përsosur të trajtimit.Foto PARA/PAS


NA KONTAKTONI