Motus AX dhe Teknologjia Moveo

Epoka e Re e Depilimit Permanent

Zgjidhja e munguar në fushën e depilimit permanent. Një sistem i vetëm kompakt që kombinon aftësinë e jashtëzakonshme të burimit të lazerit Alexandrite 755 nm me sigurinë dhe komoditetin total.


Karakteristikat e Motus AX:

Rehati totale dhe pa dhimbje
Sistemi i ftohjes së kontaktit dhe kalimet e përsëritura me impulse të ulëta të energjisë shkaktojnë një ngrohje graduale duke shmangur dhimbjen dhe efektet anësore.
Efikas dhe i sigurt
për të gjithë llojet e lëkurës, madje edhe për lëkurat e errëta deri tek qimet më të imëta
Shpejtësi e lartë e aplikimit
(duke arritur frekuencën prej 5Hz) dhe numrin e kufizuar të trajtimeve të nevojshme.
Kursim energjie = Kosto e ulët


Motus AX + Moveo - Një Revolucioni i Vërtetë në depilimin permanent

Koka Moveo me majën e safirit, e dizenjuar nga R&D e DEKA-se, është aplikim që dëmton rrënjën e qimeve me anë të lazerit. Teknologjia Moveo përdor lëvizje të thjeshta, madje edhe mbi zona të veçanta, duke hequr qimet e padëshiruara; kjo për shkak të madhësisë së saj 20 mm safir. Procedura vazhdon nëpër zona të vogla duke shkaktuar ngrohje graduale të pjesëve vitale të qimeve që çojnë në shkatërrimin e tyre në një mënyrë që është tërësisht pa dhimbje për pacientin dhe pa efekte anësore si djegia ose zbardhja.


Pa reflektim = 100% përthithje e energjisë

Aderimi total i pjesës së kokës në sipërfaqen që do të trajtohet rivendos shpërndarjen e energjisë duke marrë kështu 100% të energjisë që clirohet, që do të thotë se për të marrë të njëjtat rezultate kemi nevojë për fuqi më të ulët krahasuar me sistemet e tjera në treg.
100%Efikasitet maksimal në fuqi më të ulët = Siguri Totale

Emetimi kumulativ i lazerit jep sasi të energjisë në impulse me fuqi më të ulët që çon në eleminimin e qimeve në një mënyrë krejtësisht pa dhimbje për pacientin dhe pa efekte anësore të tilla si djegia ose çngjyrosja, madje edhe për tipin e lëkurës më të errët.

Moveo PL: Koka e re Moveo për Qukat/Lezionet e pigmentuara të lëkurës

DEKA prezanton kokën e re të Moveo PL, e cila zgjeron avantazhet e teknologjisë Moveo në trajtimin e lezioneve beninje të pigmentuar. Kjo kokë e re prej 7 mm lejon të trajtoni njollat e lëkurës duke ngrohur në mënyrë progresive lezionin. Krahasuar me teknikën tradicionale “të vetme të njollave”, koka Moveo PL siguron një efikasitet të shkëlqyer pa shkaktuar zbardhje ose hipopigmentim, të cilat janë shumë të zakonshme, veçanërisht në lëkurën me pigmentim difuz. Edhe një herë, falë teknologjisë Moveo, pacientët mund të përfitojnë nga një trajtim pa dhimbje, i sigurt dhe efektiv.Para/Pas

Gama e AksesorëveNA KONTAKTONI