ONDA nga DEKA

Revolucioni i Coolwaves®
Mikrovalë të Shpejta që do t’i japin formën e dëshiruar trupit tuaj

ONDA është sistemi i vetëm që përdor Coolwaves®, mikrovalë speciale që në mënyrë selektive synojnë qelizat dhjamore për të zvogëluar depozitat e dhjamit të lokalizuara në një mënyrë të sigurt, efektive dhe jo-invazive.


Onda vepron në:

Depozitat e lokalizuara të dhjamit:
Pajisja e thellë lejon Coolwaves® të depërtojnë thellë, duke prishur membranat e qelizave të dhjamit poshtë lekurës. Përmbajtja e shkrirë kullohet më pas duke stimuluar proceset metabolike fiziologjike (lipolizën makrofagale). Sistemi i ftohjes i integruar në pajisje siguron që lipocitet të dëmtohen totalisht.

Celulit:
Pajisja e cekët synon në mënyrë efektive septumin lidhor midis indeve dhjamore në fazat më të avancuara të celulitit (të dukshme në efektin tipik "lëkure portokalli")

Tonifikimin e lëkurës:
Mikrovalët speciale të sistemit Onda shkaktojnë tkurrje të menjëhershme të fibrave të kolagjenit në derm dhe stimulojnë prodhimin e kolagjenit të ri. Kjo i bën indet më të forta dhe më të tonifikuara.


Pajisje inteligjente - Siguri dhe efektiviteti i garantuar

Mekanika e brendshme e pajisjes Onda është krijuar posaçërisht për të lëshuar valë (Coolwaves®) në një mënyrë të kontrolluar, duke përqendruar vetëm energjinë aty ku është e nevojshme (për shembull në indin dhjamor në nënlëkurë në rast të depozitave të lokalizuara të dhjamit), duke ruajtur indet afër. Dy pajisjet ndryshojnë shumë nga mënyra e veprimit, secila e dizenjuar për zona ose lloje të ndryshme te trupit.


Vetëm 20% e energjisë shkon në dermis (nxehtësia e prodhuar kundërpeshohet nga një sistem ftohës). Ndërsa 80% i mbetur depërton në yndyrë.

80%


Coolwaves® energji që shenjëstron qelizat dhjamor

20%


Efekt termik sekondar sipërfaqësor

Sistem i integruar i ftohjes së lëkurës

Të dy pjesët e pajisjeve ndryshojnë në thellësinë e tyre të veprimit, secila e projektuar për zona të ndryshme të trupit ose lloje të njollave. Sistemi i ftohjes është i integruar në të dyja pjesët dhe duke ftohur dermën kundërpeshon nxehtësinë e lëshuar nga mikrovalët. Derma ruhet, duke siguruar rehati totale të pacientit dhe minimizuar efektet anësore dhe inflamacionin.Para/Pas

NA KONTAKTONI