Onda Plus

Perdorimi ne Max i Coolwaves®.
Evolucion në konturimin e trupit

Onda Plus nga DEKA maksimizon efektivitetin e Coolwaves®, mikrovalëve speciale që në mënyrë selektive synojnë qelizat dhjamore, përtacinë e lëkurës dhe celulitin përmes një copë dore të re që vepron në mikroqarkullimin. Eshtë sistemi i parë i riformimit të trupit që shkëlqen në të gjitha pikat si ne:
- Dhjamin e Lokalizuar
- Celulitin
- Ngushtimin e Lekures


Pse të zgjidhni Onda Plus:

3 Trajtime ne 1:
Onda Plus vepron në dhjamin e lokalizuar, celulitin dhe përtacinë e lëkurës, të gjitha në një aplikim të vetëm.

Pajisja e kokës PLUS stimulon mikroqarkullimin, duke maksimizuar trajtimin dhe zhdukur celulitin.

Pacienti përjeton një trajtim edhe më të rehatshëm me Onda Plus, duke përfunduar rrugën klinike.Coolwaves® kufiri i fundit i Konturimit të Trupit

Coolwaves® veprojnë në dhjamin e lokalizuar, celulitin dhe plogështinë e lëkurës në një mënyrë jo invazive, në mënyrë të sigurt dhe efektive.

3 pajisje për trajtim të plotë të trupit

Përveç pajisjeve DEEP dhe SHALLOW, të dizenjuara posaçërisht për të ofruar Coolwaves® në një mënyrë të kontrolluar në kohë reale, Onda Plus përmban një pajisje të dizajnuara për masazh dhe kullim, në mënyrë që të maksimizoni efektet e teknologjisë Coolwaves®.

Pajisja e PLUS për masazh dhe drenazh më të lehtë dhe më efektiv

Lindur nga përvoja e përvojës së teknologjisë Coolwaves®, pajisja PLUS u krijua për të fuqizuar efektet e mikrovalëve në trup. Pajisja Plus gjeneron një seri valësh për të riaktivizuar mikrocirkulimin sipërfaqësor në mënyrë që të përshpejtojë eliminimin e lëngut natyror.Shikuesi termik: mjeti i duhur për të mbështetur trajtimin Onda (opsionale)

Paketa e Thermal Viewer lejon monitorimin e trajtimit dhe për të parë shpërndarjen e nxehtësisë së gjeneruar menjëherë përmes kamerës termike pasi të jetë lidhur ose me një tabletë ose laptop. Nxehtësia e gjeneruar mund të shihet edhe nga pacienti falë ngjyrave të ndryshme që shfaqen në ekran.ONDA

Onda revolucionarizon Konturimin e Trupit me Coolwaves®, mikrovalë speciale që synojnë në mënyrë selektive qelizat dhjamore për të zvogëluar depozitat e dhjamit të lokalizuara në një mënyrë të sigurt, efektive dhe jo invazive.Para/Pas

NA KONTAKTONI