Targeti i parë është kolagjeni

Një Sistem i Ri i Gjatësisë së valëve për Rigjenerimin e lëkurës.


Mos e humbisni REDTOUCH për:

Gjatësi vale specifike për kolagjen (675 nm)
RedTouch është sistemi i parë që vepron në mënyrë selektive në fibrat e kolagjenit.

Pa humbje në kohë
Meqë shtresa epidermale nuk është e dëmtuar, të dyja si koha e efekteve anësore të trajtimit dhe e rigjenerimit të lëkurës janë minimizuar.

Treg në Rritje i Trendeve të Rigjenerimit të Lëkurës
Kërkesë për teknologji të reja që i sigurojnë perdoruesve zgjidhje jo invazive totale ose shumë pak invazive.


655nm: Të zbulojmë një Gjatësi Vale të Re Selektive

RedTouch është sistemi i parë dhe i vetëm që përdor këtë gjatësi vale: e pa përdorur më parë në treg dhe më e përzgjedhura për kolagjenin. Krahasuar me sistemet aktuale në treg që targetojnë ujin e pranishëm në lëkurë, RedTouch vepron direkt në kolagjenin që ndodhet në shtresën dermale.


Një Skaner i ri i Avancuar

Koka RedTouch, me një sistem skaneri të integruar, është dizenjuar për të dhënë performancë më të mirë në transmetimin e energjisë në lëkurë me një ergonomicitet optimal.

Para/Pas

NA KONTAKTONI