SmartPICO

Fleksibilitet maksimal për të maksimizuar efikasitetin e trajtimit

SmartPICO është një nga sistemet më fleksibël në treg. Trajton në mënyrë efektive papërsosmëritë e lëkurës të shkaktuara nga plakja (diskromitë, lezionet e pigmentuara, melasma, hiperpigmentimi postinflamator (PIH) dhe tatuazhet, me kundërindikacione minimale.


Çelësi i suksesit:

2 gjatësi vale (532 dhe 1064 nm) dhe 4 modalitete emetimi: Pico, Nano, Double dhe Termike.

Gama e gjerë e dorezave me forma dhe madhësi të ndryshme (katrore, e rrumbullakët, fraksionale dhe DEKA Peel)

Homogjenitet perfekt i rrezes për kontroll total dhe efikasitet maksimal (rreze lazer FLAT TOP)


SmartPICO – Përtëritje e zgjuar

Impulset SmartPICO gjenerojnë një efekt të pastër fotoakustik i cili drejtpërsëdrejti synon indin e lëkurës në thellësinë e duhur, duke stimuluar njëkohësisht kolagjenin dhe duke e lënë lëkurën përreth të paprekur. Duke përdorur më pak nxehtësi, SmartPico jo vetëm që zvogëlon rrezikun e PIH, por mund të përdoret gjithashtu për të trajtuar efektet e PIH të shkaktuara nga një çrregullim inflamator apo edhe trajtime të tjera me lazer.

SmartPICO – Heqja e zgjuar e tatuazheve

Kombinimi i emetimeve të nanosekondave dhe pikosekondave është veçanërisht i suksesshëm në heqjen e tatuazheve, duke lejuar veprime me shumë hapa bazuar në llojin e tatuazhit dhe kushtet e lëkurës. Një heqje e parë e përafërt që ndihmon në dëbimin e pigmenteve më të mëdha (nanosekonda) dhe një fazë përfundimi në të cilën pigmenti ndahet në grimca të vogla, të cilat hiqen lehtësisht përmes procesit të fagocitozës (pikosekonda).
SmartPICO është gjithashtu veçanërisht efektiv në trajtimin e tatuazheve më elastike si ato të zbehura dhe ato që kanë depërtuar në thellësi (fantazmë).
Teknologji e avancuar: Shpejtësi e pakrahasueshme

Pajisjet e dorës SmartPICO kanë disa madhësi pikash të ndryshme që lejojnë fleksibilitet të madh trajtimi sipas objektivit (rrudha, lezione beninje të pigmentuara, plagë, tatuazhe). Çdo njollë ka lentet e veta fokale, e cila lejon shpërndarjen e optimizuar të energjisë duke maksimizuar efikasitetin e trajtimit: Emetimi tradicional dhe i pjesshëm; madhësia e pikës katrore dhe e rrumbullakët.

Rreze lazeri FAT TOP

Forma ekskluzive e njollave dhe homogjeniteti perfekt i rrezes për kontroll total dhe efikasitet maksimal. Pikat ekskluzive të rrumbullakëta dhe katrore karakterizohen nga një puls homogjen – falë të cilit shpërndahet e njëjta sasi energjie në të gjithë zonën e kontaktit, duke lejuar kështu kontrollin maksimal të energjisë së dhënë dhe minimizimin e efekteve anësore të padëshiruara për shkak të dozës së pabarabartë të energjisë.
Para/Pas

Shikoni fotot para dhe pas të pacientëve realë me rezultate pozitive duke përdorur SmartPICO

Aplikacionet kryesore të lidhura

Tattoo Removal

Lezionet e pigmentuara

Kundër plakjes dhe rrudhave

NA KONTAKTONI