Kreu Produktet SmartXide Punto

SmartXide Punto

Arritja e Performancës që kurrë më parë nuk është arritur në trajtimet Dermatologjike.


SmartXide Punto ofron:

Përzgjedhje e personalizuar e formës së impulsit falë teknologjisë PSD®.
Katër forma të disponueshme të pulsit dhe gjendja Coolpeel lejojnë profesionistët të përzgjedhin impulsin e duhur për çdo gjendje të lëkurës dhe zonën e trajtimit.
Përshtatje perfekte midis kohës joproduktive dhe rezultateve.
Mundësia për të minimizuar efektet anësore dhe kohen joproduktive duke zgjedhur pulsin e duhur, mënyrën e duhur të skanimit dhe funksionin SmartStack.
Besueshmëri maksimale në kontrollimin me dëmtimin minimal termik dhe kohën e rikuperimit jashtëzakonisht të shpejtë.
Besim në ekspertizë - DEKA është një pioniere në lazerat CO2. SmartXide Punto është rezultat i shumë dekadave eksperiencë.

Një sërë trajtimesh në Rigjenerimin e Lëkurës.

Falë një shkathtësie të pakompromis SmartXide Punto është në gjendje të trajtojë me sukses dhe në mënyrë të sigurt një gamë të gjerë të trajtimeve: nga ato më sipërfaqësore (d.m.th. ftohje) në rastin më kompleks, të tilla si dhëmbëza, pigmentim sipërfaqësor dhe rrudha të thella. Zonat shumë delikate (si qafa dhe qepallat) dhe madje fototipet me një rrezik të lartë PIH (hiperpigmentimi post-inflamator).
Coolpeel™
Trajtimet e CO₂

CoolPeel™ është një mënyrë krejt e re për të ofruar përfitimet e një trajtimi tradicional për rishfaqjen e CO₂, me një qasje më të sigurt dhe më të rehatshme, duke synuar vetëm shtresën sipërfaqësore të indit të lëkurës.


SmartXide Punto

Shkathtësi   Thjeshtësi   Efektivitet   Siguri  Trajtim i përshtatur me teknologjinë PSD®

Deka, udhëheqësi botëror në sistemet e avancuara të lazerit mjekësor, ka krijuar një burim lazer RF CO2 me teknologjinë ekskluzive PSD® (Pulse Shape Design), dukë bërë të mundur kontrollin e plotë te kohëzgjatjes, energjisë dhe formës së secilit puls.

SmartXide Touch gjeneron pulse optimale për aplikime multidisiplinare, vecanërisht në mjeksinë estetike dhe kirurgjinë dermatologjike. Ky është rezultat i zhvillimit të burimit lazer RF CO2 i pajisur me patentën eskluzive PSD® (Pulse Shape Design), teknologji që bën të mundur kontrollin e plotë të kohëzgjatjes, energjisë dhe formës së secilit puls. Me Smart Pulse (SP), DEKAPulse ose D-Pulse (DP) dhe HighPulse (HP), përdoruesi ka zgjidhjen më të mirë për konturimin e lëkurës dhe trajtimet kirurgjikale.

PSD® mund të modulojë ablacionin dhe koagulimin (efektin termik) dhe mënyrat e skanimit të pjesshëm:
Ablacion Fuqia e pikut të lartë të shpërndarë brenda një kohe shumë të shkurtër çliron një sasi të madhe energjie me shpejtësi kW dhe shkakton ablacion të menjëhershëm të epidermës dhe shtresave kryesore të lëkurës, të cilat nuk përmbajnë shumë ujë.
Efekti termik Pas avullimit të shpejtë, energjia e lazerit CO2 shndërrohet në përhapjen e nxehtësisë thellë në dermën e pasur me ujë. Rezultati është një tkurrje e menjëhershme e indeve dhe stimulim i drejtpërdrejtë i qelizave për të prodhuar kolagjen të ri.Funksioni SmartStack

Funksioni SmartStack garanton saktësi maksimale në kontrollin e thellësisë së avullimit të lëkurës dhe efektit termik, me mundësinë e ndryshimit të emetimeve pasuese të pulsit nga 1 në 5 në të njëjtën pikë (DOT), duke e bërë terapinë DOT / RF me SmartXide Touch edhe më të sigurt, më efektive sesa sistemet e tjera lazer pulsuese. Si rezultat, koha e shpejtë e rikuperimit dhe komoditeti i përmirësuar i pacientit.
Kontrolli i efektit termik: Energjia e lazerit mund të shperndahet në një puls të vetëm ose në disa impulse të njëpasnjëshëm, gjithmonë në të njëjtën DOT. Duke rritur nivelin e SmartStack, indi ftohet midis një pulsi dhe tjetrit, duke zvogëluar kështu dëmtimin termik dhe rrezikun e efekteve anësore të padëshirueshme, veçanërisht në zonat delikate ose në pacientët me fototipe të errëta ose aziatike.
Kontroll i saktë i thellësisë së avullimit: SmartXide Touch parandalon gjakder- dhjen e rëndë dhe kohën e gjate të shërimit, madje edhe kur kërkohet thellësi më e madhe ablacioni, si në trajtimin e shenjave të plagëve.


Foto PARA/PAS


Gama e Aksesorëve
NA KONTAKTONI