Kreu Produktet SmartXide² GYN

SmartXide² GYN

Revolucioni SmartXide²: Saktësi dhe Kontroll Absolut për Kirurgjinë më të avancuar Gjinekologjike


Përdorimi i lazerit CO₂ ka përmirësuar ndjeshëm performancën e kirurgjisë gjinekologjike me operacione krejtësisht mini-invazive. Sot lazer CO₂ njihet botërisht si standardi i artë në aplikime të shumta gjinekologjike.

DEKA, udhëheqësi botëror në zhvillimin e sistemeve lazer të teknologjisë së lartë, përqendroi mbi tridhjetë vjet përvojë në përsosmërinë teknologjike të SmartXide². Në përputhje me angazhimin e vazhdueshëm ndaj inovacionit, DEKA hapi rrugën për një sistem të ri lazer multidisiplinar, avangardë. SmartXide² mund të veprojë në të dy fushat kolposkopike dhe endoskopike, me një shkathtësi që e bën atë sistemin më të përparuar në të gjithë botën me lazer CO₂.

Burimi inovator i lazerit CO₂ RF DEKA me teknologjinë ekskluzive PSD® (Pulse Shape Design) gjeneron impulse të dizajnuara posaçërisht për aplikime kirurgjikale (U-Pulses), dhe përdorimin e lazerave në sinergji totale me sistemin e skanimit HiScan Surgical dhe EndoScan.PARA/PASGama e AksesorëveNA KONTAKTONI