Kreu Produktet SmartXide² DOT/RF

SmartXide² DOT/RF

Lazer CO₂ dhe Radiofrekuencë: Veprim i Kombinuar, Rigjenerim Totale

Lazer shumëfunksional CO₂ i fuqizuar me burim radiofrekuence (RF) dhe skanerin CO₂ me radiofrekuencë bipolare


Pse duhet të zgjedhësh SmartXide² DOT/RF:

Mban medaljen e arit për rrudhat dhe tonifikimin e lëkurës.
Fleksibilitet maksimal për çdo zonë trajtimi dhe cdo tip të lëkurës
Siguri e madhe për zonat e ndjeshme si gjoksi dhe dekolteja
Burimi RF CO₂ i fuqizuar nga teknologjia PSD® (Pulse Shape Design) sjell:
- Asnjë dëmtim nga nxehtësia
- Kohë më e shpejtë e rikuperimit
Një skaner unik për trajtimin e ri të Transplantimit të Flokëve me Laser që jep trajtime më të shpejta për rezultate më të mira. Risi ekskluzive e vitit 2019!SmartXide² DOT/RF

Multifunksional

I fuqishëm

Multi-burimeHi Scan DOT/RF - Përshtatje e përsosur për çdo nevojë të pacientit

Lazeri fraksionar CO₂ i kombinuar me Bipolar RF garanton fleksibilitet maksimal të parametrave operacionalë dhe një përshtatje perfekte të trajtimeve dhe llojit të lëkurës.

Parametrat operacionalë të përshtatshëm:
Fuqia. "Bërthama" e SmartXide² është një burim lazer RF CO₂ i disponueshëm me 3 fuqi maksimale të ndryshme: 40, 60 ose 80W.
Forma dhe koha e pulsit. Teknologjia e integruar PSD® mund të sigurojë kohëzgjatje të ndryshueshme të impulsit, energji dhe fuqi maksimale. Katër impulse të ndryshme të zgjedhshme (HPulse-SPulse-DPulse-UPulse) u lejon përdoruesve të adresojnë çdo gjendje specifike të trajtimit ose nga fusha të ndryshme të aplikimit (dermatologji, gjinekologji dhe kirurgji) dhe llojin e lëkurës, për të marrë rezultate superiore.
Radiofrekuenca bipolare. Ndarësit e veçantë lëshojnë RF bipolare për të gjeneruar ngrohje selektive me një veprim të thellë dhe të lokalizuar në lëkurë në mënyrë që të maksimizojnë efektin e shtrëngimit dhe të zvogëlojnë kohën e përgjithshme të ndërprerjes.
Numri i impulseve. Falë Funksionit SmartStack, është e mundur të kryhen një numër impulsesh pasues në të njëjtin vend (DOT) duke filluar nga 1 në 5. Ky funksion e bën SmartXide² DOT / RF një nga sistemi më i sigurt dhe më efektiv në treg për shkak të kontroll perfekt si në efektin termik ashtu edhe në thellësinë e avullimit për të minimizuar eritemën e dukshme.
Modaliteti i skanimit dhe distanca midis DOTs. Madhësia dhe forma (6 forma të disponueshme) dhe hapësira e pikave mund të zgjidhen në përputhje me zonën dhe trajtimin.


Sistem i ri skanimi për procedurën e Transplantimit të Flokëve me Laser

Sistemi i skanimit fraksional Tricoscan me lazer thjeshton shumë fazën e implantit, duke rritur shpejtësinë e procedurës me më pak përpjekje nga kirurgu.
Lazeri CO₂ heq thellësi të ndryshme të indit dermal-epidermal, duke lehtësuar futjen e llambës përmes implantuesit. Në të njëjtën kohë, indi themelor mbetet i pandryshuar, duke siguruar kështu transplantimin e saktë të llambës së re. Mikro-vrima sipërfaqësore që prodhohet nga skanimi Tricoscan facilit lehtëson transplantimin e llambës së flokëve, duke kërkuar presion më të ulët nga kirurgu dhe duke ulur në mënyrë drastike përkeqësimin e gjilpërës.
Për më tepër, presioni më i ulët i nevojshëm për transplantim zvogëlon shtrembërimin dhe ngushtësinë e kokës për shkak të futjes së implantuesit. Përdorimi i Tricoscan ™ prodhon heqje sipërfaqësore fraksionale e cila kufizon këtë shtrembërim dhe mundëson transplantim shumë më të shpejtë, të njëpasnjëshëm dhe linear.

Gama e AksesorëveSmartxide² - Një sistem multidisiplinar

Smartxide² DOT / RF është i pajtueshëm me aksesorët opsionalë si dy lazer Diodë, tre skanues të ndryshëm për aplikime kirurgjikale dhe shumë koka. Këto opsionalet e bëjnë SmartXide² po aq të përshtatshëm për përdorim në shumë fusha mjekësore:
Dermatologji dhe Estetikë Trajtimin MonaLisa Touch® dhe V²LR Kirurgjikale (Për shëndetin Vulvo-Vaginal), Kirurgjia (ORL, Gjinekologji dhe Shërim plagësh)


NA KONTAKTONI