Kreu Produktet SmartXide² TRIO

SmartXide² TRIO

Unike, TRIO

Dizejnuar për të rritur aftësitë e kirurgut, SmartXide² TRIO është epoka e re e inovacionit te lazerit kirurgjikal. Precizioni, riprodhueshmëria dhe siguria janë pikat e forta te SmartXide² TRIO. Sistemi siguron krahun e artikuluar dhe shpërndarjen e fibrave të zbrazëta me performancë të lartë të CO₂së bashku me modulin e lazer diodë me energji të lartë me fibra të dedikuara.


Smartxide² TRIO:

Risi kirurgjikale e teknologjisë 3-në-1 për shkathtësi maksimale në të gjitha mjediset kirurgjikale, veçanërisht në sallën e operacioneve të spitaleve dhe klinikave.
Burimi i ri lazeri CO₂ me RF siguron teknologjinë e modelit të formës impulsive (PSD®), për të zgjedhur impulse për indikacione të ndryshme klinike.
Lazeri CO₂ me fibra fleksibël dhe të zbrazët për menaxhimin delikat dhe të zgjuar të indeve, për të arritur kontrollin maksimal termik dhe saktësinë kirurgjikale.
Modul shtesë për lazerin diodë të fuqisë së lartë, që do të thotë një gjatësi vale e dytë, për të përfunduar indikacionet klinike.
Mikromanipulatorët mikrospot janë me saktësi të lartë, me skaner kirurgjikal dhe sete të kompletuara për kokat kirurgjikale, të cilët për cdo specialitet u mundëson kirurgëve të veprojnë me saktësi dhe riprodhueshmëri për çdo trajtim kirurgjik.
E vërtetuar dhe aprovuar klinikisht gjithashtu për të dy "ONE SHOT Stapedotomy" e kryer me lazerin CO₂ dhe me modulin shtesë të lazerit diodë të fuqisë së lartë si dhe me "MonaLisa Touch" për pacientët e GSM.

<Burimi Lazer CO₂ i integruar me RF dhe Teknologjia PSD®

SmartXide² TRIO me burim lazer CO₂ të integruar me RF ofron fuqi të lartë dhe shpejtësi veprimi. Teknologjia më e re PSD® (Pulse Shape Design), gjeneron impulse kulmore të ndryshueshme me strukturë, kohëzgjatje dhe fuqi të ndryshme për tu përshtatur me kushtet e ndryshme klinike. Kjo e bën sistemin lazer SmartXide² TRIO CO₂jashtëzakonisht të gjithanshëm për aplikime të ndryshme kirurgjikale, veçanërisht për ORL dhe kirurgjinë Gjinekologjike.
Pulsat U-PULSE ("Ultrapulsed" - Fig. B) dhe "Real CW" janë më të përdorurat në këtë lloj operacioni. U-Pulsi është pulsi perfekt për mikrokirurgjinë ORL sepse një energji masive furnizohet në mikrosekonda, duke siguruar një heqje të përsosur pa karbonizimin e indeve. "Modaliteti i emetimit" Real CW "nuk ka efekt akustik dhe prandaj është i përshtatshëm për teknikën e stapedotomisë" ONE SHOT ".

Fig.A: CO₂lazer i integruar
me furnizim të vazhdueshëm
me një impuls të vetëm (emetimi i superpulsit).

Fig.B: Radiofrekuenca e vetme me impulsin e integruar me lazer CO₂(emetimi i ultrapulsit). Burimet e lazerit CO₂të ngacmuara me radiofrekuencë prodhojnë energji më të madhe mbi pragun e heqjes (ngjyra e kuqe) krahasuar me lazerët e ngacmuar me furnizim të vazhdueshëm të CO2, dhe në gjatësi të krahasueshme të pulsit.

GJINEKOLOGJI

SmartXide² TRIO është lazeri me zgjedhje CO₂& Diodë për kirurgji gjinekologjike minimale invazive, kolposkopi dhe laparoskopi. Siguron rezultate të përsëritshme dhe të parashikueshme dhe lidhet me sistemet e avancuara të skanimit për laparoskopinë dhe skanuesit dhe mikromaniplulatorët mikrospotik për kolposkopinë. Delikate ndaj indeve të shëndetshme dhe organeve kritike, në vend të kësaj është shumë efektive dhe precize për prerje, prerje, heqje, avullim në indet e buta të synuara. Prandaj SmartXide² TRIO është standardi i artë për kirurgët gjinekologjikë për një gamë të gjerë indikacionesh klinike.

ORL

SmartXide² TRIO është lazer selektues për kirurgji minimale invazive për ORL, veçanërisht për TLM - mikrokirurgji lazer transorale për faring, për SCC - karcinoma qelizore skuamoze dhe për teknikën Stapedotomy Diode & CO₂“ONE SHOT”. Ai siguron rezultate të përsëritshme dhe të parashikueshme dhe lidhet me sistemet e avancuara të skanimit, mikromaniplulatorët mikrospotikë dhe mikroskopin, për të thjeshtuar procedurat kirurgjikale. Modalitetet operative "Thellësia" dhe "Fuqia" e bëjnë atë shumë të shkathët dhe intuitiv në përdorim dhe për shkak të kontrollit termik dhe menagjimit të zgjuar të indeve të buta është shumë delikate për indet e shëndetshme dhe shumë efektive për indet e synuara.

SHËRIM I PLAGËVE

SmartXide² TRIO është një teknologji inovative dhe selektive me lazer CO₂për procedurat kirurgjikale për debridimin dhe rigjenerimin e indeve në shërimin e plagëve lëkurore. Kjo shkakton një "dëmtim të ftohtë" në shtratin e plagës, falë emetimit të veçantë të formës U-Pulse dhe protokolleve të integruara të përkushtuara, fuqisë së lartë të pikut dhe skanerëve dhe aksesorëve të patejkalueshëm. Çdo lloj ulcere në lëkurë (Ulçera diabetike në këmbë, Ulçera venoze në këmbë, Ulçera nga presioni), dehiscenca kirurgjikale dhe plagët kronike kanë nevojë për një kujdes të veçantë nga një procedurë kirurgjikale minimale invazive, jokontaktuese dhe shumë efektive. Jashtëzakonisht delikate për indet e shëndetshme, SmartXide² TRIO është një lazer kirurgjikal shumë i saktë për prerje, prerje, heqje dhe avullim në indet e buta të synuara. Prandaj ai konsiderohet si standard i artë për shërimin e plagës, veçanërisht në plagët e rënda të lëkurës, zakonisht i vështirë për t’u shëruar. Kjo e bën SmartXide² TRIO mjet i përsosur për të siguruar rezultate të papritura.

PARA/PAS

NA KONTAKTONI

Copyright © All rights reserved | DEKA LASER ALBANIA