Kreu Produktet SmartXide² WH

SmartXide² WH

Një dritë e re për trajtimin e shërimit të plagëve


Ulçera diabetike në këmbë dhe ulçera kronike venoze konsiderohen të jenë ndër plagët më të vështira kronike për t’u trajtuar pasi ato zakonisht nuk i përgjigjen mirë qasjeve standarde të mbylljes së plagëve që kanë një rrezik shoqërues në amputime të vogla ose të mëdha.

Kërkimi i vazhdueshëm i inovacionit i DEKA ka revolucionarizuar fushën e menaxhimit të plagëve kronike falë lazerit kirurgjikal CO₂ SmartXide². SmartXide² WH ofron një qasje të shkëlqyeshme të trajtimit ndihmës në terapinë e plagëve, veçanërisht në plagët e lëkurës të shërueshme me vështirësi, duke lejuar klinicistët të arrijnë rezultate të papritura në mbylljet e plagëve si kurrë më parë.

Zhvillimi i burimit inovator të lazerit RF CO₂ me teknologjinë ekskluzive PSD® (Pulse Shape Design) lejoi DEKA të krijojë një sistem lazer CO with me shkathtësi të emetimit të lartë dhe të aftë për të gjeneruar impulse, veçanërisht të dizajnuara për aplikime kirurgjikale (impulse U).

Me sistemin e miniaturizuar të skanimit EndoScan, prishja e lazerit kontrollohet elektronikisht, duke përmirësuar heqjen precize dhe duke zvogëluar rrezikun e dëmtimit të indeve të shëndetshme. Me zgjedhjen e duhur të parametrave teknikë me lazer (të tilla si fuqia, forma e pulsit, frekuenca dhe tiparet e skanimit), mjekët mund të sjellin efekte të ndryshme në indet, duke filluar nga prerja e saktë dhe / ose heqja deri te përmirësimi i thellë dhe efektiv i rigjenerimit të indeve.PARA/PASGama e AksesorëveNA KONTAKTONI