Synchro FT

Teknologji e mrekullueshme, e thjeshtë dhe e gjithanshme për një gamë të gjerë trajtimesh për mjekësinë estetike dhe dermatologjinë


<
Ndërthurja e lazerit Nd: YAG me dritën pulsuese të FT, ka sjellë pajisjen Synchro FT e cila u mundëson mjekëve të ofrojnë një gamë të plotë të trajtimeve dermatologjike dhe estetike: heqjen e qimeve në të gjitha fototipet, lezionet vaskulare dhe të pigmentuara, rigjenerim të lëkurës.

Synchro FT lejon mjekët të zgjedhin gjatësinë e valës më të efektshme, të përcaktojnë formën e pulsit dhe të perzgjedh madhësinë më të përshtatshme të rrezes për çdo lloj trajtimi.

Segmentimi i pulsit është një garanci shtesë e sigurisë. I udhëhequr nga baza e të dhënave, mjeku mund të zgjedhë të zbërthejë emetimin e vetëm në me shume se tre pulse. Kjo zvogëlon në masë të madhe rrezikun e skuqjes, dëmtimit termik dhe efekteve anësore të padëshiruara në lëkurën e pacientit.

Trajtime dhe rezultate të shkëlqyera: Synchro FT trajton me sukses një shumëllojshmëri të lezioneve vaskulare dhe të pigmentuara në të gjitha zonat e fytyrës dhe trupit, në fototipe bjonde dhe të errët dhe në të gjitha llojet e lëkurës.PARA/PASGama e AksesorëveNA KONTAKTONI