Kreu Produktet Synchro REPLA:Y

Synchro REPLA:Y

Sistem i Lazerit më i shpejtë dhe më i fuqishëm në të gjithë botën

Sistemi ofron një gamë më të gjerë të gjatësive të valës si: Alexandrite, Nd: YAG në kombinim me llambën pulsante


Synchro REPLA:Y është:

Lazeri më i shpejtë
Sepse funksionon deri në 5 Hz duke përdorur teknologjinë ekskluzive të Moveo dhe deri në 3 Hz në mënyrën tradicionale, ndërsa standardi është akoma 2 Hz!

Lazeri më i fuqishëm
Sepse arrin 125 W, të paktën 25% më shumë se çdo lazer tjetër në treg

Fleksibël
Duke integruar 3 burime drite si Alex, Nd: YAG dhe Drita Pulsante

I pajisur me një gamë të gjërë aksesorësh
për aplikime të shumta

<Lazeri i parë me burim të dyfishtë me Alex në 5Hz

Synchro REPLA: Y ka në ditët e sotme lazerin Alexandrite më të fuqishëm (125 W) dhe më të shpejtë (5 Hz) së bashku me karakteristikat e pakrahasueshme të lazerëve DEKA Nd: YAG (madhësia e majës 180 W - 24 mm). Synchro REPLA: Y ofron katër konfigurime të ndryshme për të përmbushur nevojat e klinikave mjekësore. Të gjithë janë në dispozicion me Moveo. Technology.
Excellium 3.4: Alexandrite + Nd:YAG (180W)
Excellium HP: Nd:YAG (180W)
Premium 2.4.2: Alexandrite + Nd:YAG (70W)
Premium 1.4.2: Alexandrite


Teknologjia Moveo - Një Revolucion në Depilimin Definitiv

Koka Moveo me majën e safirit, e dizenjuar nga DEKA’s R&D, është aplikacioni më i jashtëzakonshëm në depilimin me lazer mjekësor. Një ide që mbështetet në 4 parime: -Efikasitet -Shpejtësi -Siguri -Thjeshtësi
Teknologjia Moveo përdor lëvizje të thjeshta mbi zona të veçanta, duke hequr qimet e padëshiruara për shkak të madhësisë së majës së saj 20 mm. Trajtimi nëpër zona të vogla, shkakton ngrohje graduale të pjesëve vitale të qimeve duke çuar kështu në shkatërrimin e qimes në një mënyrë tërësisht pa dhimbje për pacientin dhe pa efekte anësore, siç janë djegia ose zbardhja.


Pajisja (KOKA) FT me Dritë Pulsante

Llamba e gjithanshme FT mund të shtohet në sistem në çdo kohë, duke rritur aftësinë e përdoruesit në trajtimin e lezioneve vaskulare sipërfaqësore dhe të pigmentuara. Llamba FT mbulon një zonë të madhe trajtimi (6.3 cm2) e cila mund të ftohet në 4° C. Filtrat specialë zvogëlojnë trajtimin sipërfaqësor në 3.1 cm2 në mënyrë që të adaptojnë emetimet në zona më të vogla. Ekzistojnë 5 lloje filtrash. Duhet vetëm një moment për të ndryshuar filtrin dhe për të rregulluar emetimin në aplikacionin specifik dhe fototipin e pacientit.
Gama e AksesorëveNA KONTAKTONI